over

“Je hoeft niet alles alleen uit te vinden. Bij mij kan je terecht voor persoonlijk advies en maatwerk ondersteuning. Zo kan jij je professionaliseren zonder grote investeringen, onduidelijke trajecten of extra opleidingen.”

Wie ben ik

Hi, ik ben Angela. Ik bouw graag een brug tussen de creatieve wereld — en praktische kennis. De afgelopen 9 jaar heb ik veel ervaring opgedaan binnen de creatieve sector. Zowel als zelfstandig ondernemer als in dienstverband. Zo heb ik bijvoorbeeld 5 jaar gewerkt als zelfstandig (product) ontwerper.

Momenteel werk ik als Digitale Spin in ’t Nest bij Broeinest, dé materialenbibliotheek voor interieurprofessionals. Ook maak ik sieraden onder de naam another project. Naast deze werkzaamheden wil ik graag mijn kennis en ervaring delen met een selecte groep (zelfstandig) ondernemers.

Ik weet uit ervaring dat het ondernemerschap soms wat alleen voelt en dat je verantwoordelijk bent voor 10 functies in één. Het goede nieuws is, je hoeft het niet allemaal alleen uit te vinden. Sinds mijn studie ben ik mij gaan specialiseren in de richting van PR, marketing en communicatie. Belangrijke onderdelen van elke onderneming waar ik je graag mee help. 

Ben jij van plan binnenkort voor jezelf te beginnen en loop je ergens tegenaan? Of ben je juist al een tijdje bezig maar heb je het gevoel dat je bepaalde kennis mist? Ik help jou verder. Bekijk hieronder mijn diensten of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Voor wie

De afgelopen jaren heb ik o.a. onderstaande ondernemers mogen helpen:

Ook samenwerken? Plan hieronder vrijblijvend een kennismaking in.

gratis kennismaking inplannen